Partners

Indien nodig wordt de expertise van onze partners ingeschakeld, zodat u altijd optimaal geadviseerd en begeleid wordt.

 

Aldenhof

Aldenhof – Werving en selectie, detachering
Aldenhof biedt zowel detachering als werving & selectie aan. Aldenhof heeft een specialisatie op het gebied van detachering van financieel personeel.

 


Alfisure is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits.

Logo Korento

Korento biedt een breed scala aan diensten voor bedrijven en ondernemers. Korento heeft verschillende partners zodat wij organisaties kunnen voorzien in een groot scala van diensten met als focus bedrijfsprocessen van A tot Z inrichten.

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.