Werken bij

Bekijk hieronder de laatste vacatures:

 • Vacature ervaren salarisadministrateur – Rhenen

  Geplaatst op 19 juni 2017

  Voor onze vestiging in Rhenen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

  Ervaren Salarisadministrateur (24-40 uur)

  Wat houdt deze functie in?

  In deze functie als ervaren salarisadministrateur behandel je zelfstandig de (meer gecompliceerde) opdrachten. Je bent in staat om, vanuit een klantgerichte houding, zelfstandig en accuraat te werken. Je signaleert tijdig problemen, maar ook kansen en mogelijkheden bij de klant. In deze functie wordt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht.
  Lees verder »
 • Vacature junior salarisadministrateur Rhenen

  Geplaatst op 20 februari 2017

  Voor onze vestiging in Rhenen zijn wij op zoek naar een collega! Let op: dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de Aanpak jeugdwerkloosheid

  Junior Salarisadministrateur (fulltime)

  Als starter leer je het vak van onze ervaren salarisadministrateurs. Je verwerkt salarisadministraties voor relaties in teamverband, verzorgt meldingen en controleert nota’s van externe instanties zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Ook onderhoud je contacten met en adviseer je op termijn onze relaties.
  Lees verder »

Wij zijn doorlopend opzoek naar professionals op het gebied van P&O, Salaris en Consultancy.
Ben je van mening dat je een aanwinst bent voor Loonvisie salaris- en personeelsadministratie? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie en CV naar salarisadministratie@loonvisie.nl.

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.