Detachering

Zoekt u dringend een professional op het gebied van lonen of personeel? Loonvisie detacheert.

Echte professionals zijn schaars. Het liefst heeft u mensen in dienst die verstand hebben van úw vakgebied. Daarnaast heeft u deze professionals vaak geen 40 uur per week nodig, terwijl ze wel graag fulltime willen werken.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om één van onze professionals in te huren, via onze partner Aldenhof, voor het aantal uren dat ú nodig acht. U geeft aan voor hoeveel uur per week of per maand u een vakkracht nodig heeft en dan zorgen wij dat de juiste persoon bij u intern wordt geplaatst. Dit kan tijdelijk zijn of voor langere duur.

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.