Salaris

Het salaris… uw medewerkers gaan er van uit dat ze het op het afgesproken moment ontvangen en alles dan in orde is. Maar hier komt nog wel wat bij kijken. Niet iedere werkgever heeft de tijd of de vakkennis om dit zelf in orde te maken. Loonvisie heeft dat wel. Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met het voeren van salaris- en personeelsadministratie voor een groot aantal MKB-bedrijven en administratiekantoren.
Ook als u zelf bepaalde zaken kunt uitvoeren, kunt u bij Loonvisie terecht voor een van onze diensten of voor een goed advies.

Naast de salaris- en personeelsadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor zaken op het gebied van arbeidsrecht, P&O advies, verzekeringen en verzuim.

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.