Loonvisie Team Metaal

Comfort en klinkend resultaat voor uw administratie en bedrijfsvoering.

Metaalmoeheid? Dat woord kennen we bij Loonvisie niet . Daarvoor zijn ontwikkelingen in metaalnijverheid en metaalelektro te interessant! Team Metaal van Loonvisie adviseert zowel onderhoudsbedrijven en adviesbureaus in hightech en maintenance als gespecialiseerde, zelfstandigen zoals mig-, mag-, tig-lassers en CNC-verspaners.

Benut onze uitgekiende salarissystemen, efficiënte bedrijfsadministratie en renderende adviezen op maat. Profiteer van de bescherming van het harnas, zonder de dwang van het keurslijf. Team Metaal voor klinkend resultaat!

Uw voordeel:

Advies op het gebied van P&O, arbeidsrecht, verzekeringen en verzuim.

Efficiency: naast salarisverwerking ook koppeling van urensysteem en tijdregistratie op uw salarissystemen en bedrijfsadministratie.

Signalering bij verzuim en einde arbeidsovereenkomst.

Deskundigheid: Loonvisie is thuis in alle wettelijke regelingen en cao’s voor de sector metaal. Daarnaast houden wij u natuurlijk ook op de hoogte van wetswijzigingen zoals de invoering van de werkkostenregeling en de Wet Werk en Zekerheid.

Meerwaarde: wij zien volop aanknopingspunten voor uw bedrijf in de sterke traditie van BBL-trajecten, bedrijfstakscholen en subsidiemogelijkheden voor de metaal.

Gemak: via een online portaal ziet u altijd en overal hoe uw onderneming ervoor staat.

 

Wilt u weten wat onze metaal adviseurs voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.
T: (0317) 61 91 25
E: info@loonvisie.nl

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.