Verzuim

Loonvisie werkt nauw samen met onze vaste verzekeringspartner Alfisure en onze deskundige arbodienstpartners. Dat wij deze kennis onder één dak hebben, biedt een geweldige clustering van professionaliteit en resulteert in korte communicatielijnen. Daar heeft u alleen maar baat bij.

Verzuim
Beschouwt u uw werknemers ook als ‘Human Capital’? Verzuim is dan altijd verlies. Samen met onze arbodienstpartners adviseren wij u graag over de beste verzuimpreventie en -aanpak in uw situatie. Door gebruik te maken van Employee Benefits Adviseurs en tools als RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) helpen wij de risico’s en kosten van verzuim te beperken.

Voorkomen is beter dan genezen (en vaak ook goedkoper)!

Als u ook uw personeelsverzekeringen via ons hebt ondergebracht bij onze vaste verzekeringsadviseur Alfisure, maken wij het u helemaal gemakkelijk. Wij weten dan direct welke verzekeraar wij moeten inschakelen en besparen hiermee kostbare tijd.

 • Bijeenkomst

  Up-to-date het nieuwe jaar in?
  Kom naar onze actualiteitenbijeenkomsten in december.

  Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

 • Inschrijven nieuwsbrief

  Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, nieuwe blog posts of wijzigingen in wetgeving? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief
 • Disclaimer

  Loonvisie besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Loonvisie is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen.