"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen op weg

Arbeidsovereenkomst

We staan altijd náást de ondernemer en komen met de beste oplossing.


Arbeidsovereenkomst

Loonvisie is specialist op HR-gebied. HR in álle facetten. Dit betekent zowel het adviseren bij arbeidsovereenkomsten als het opstellen en screenen van arbeidsovereenkomsten. Juridische risico’s bij het werkgeverschap komen namelijk altijd voor. Je ziet ze alleen niet altijd even scherp. Loonvisie heeft experts in huis, die zorgvuldig de risico’s voor werkgevers weten af te wegen en te beperken.

Inzet berg aan praktijkervaring

Een arbeidsovereenkomst moet aan  bepaalde voorwaarden voldoen. Wij hebben up-to-date kennis in huis, die wij gericht weten in te zetten. Met een enorme berg aan ervaring op het gebied van arbeidsovereenkomsten is onze aanpak heel praktisch en transparant. Wij nemen onze kennis uit de dagelijkse praktijk mee. Met grote regelmaat zitten wij met ondernemers uit tal van branches om tafel. Daarom hebben wij kennis van een groot aantal bijbehorende cao’s. En als er geen cao is, dan stellen wij ook naar wens een passend contract op met de geldende arbeidsvoorwaarden.

Type contracten

Wij adviseren over diverse type contracten, zoals arbeidsovereenkomsten voor bepaalde en onbepaalde tijd. Wij adviseren ook over contractverlengingen, kijken mee naar urenaanbod en denken mee in kostenverlagingen. Wij buigen ons over de voordelen alsmede de nadelen van een bepaald contract. We kunnen met elkaar een cyclus doorbreken. We staan altijd náást de ondernemer en komen met de beste oplossing. Ook biedt Loonvisie als specialist maatwerk aan. Op maat stellen wij contracten samen, die vanzelfsprekend juridisch zijn dichtgetimmerd.

Screenen arbeidsovereenkomsten

Loonvisie biedt meer dan adviseren en opstellen van arbeidscontracten. Het kan ook voorkomen dat er al arbeidsovereenkomsten zijn opgesteld. Wij screenen en beoordelen tevens bestaande arbeidsovereenkomsten, addenda en arbeidsvoorwaarden. Met een kritische blik in combinatie met die ruime praktijkkennis gaan we door uw documenten heen. Kortom, het is dus mogelijk om één onderdeel af te nemen of het volledige pakket. Net wat passend is bij uw ondernemersbehoefte.

En weet ook dat wij durven om anders te denken. Ook al is een jaarcontract een gewoonte in een bepaalde sector, dan adviseren wij gerust om er eens anders naar te kijken. Waarom iemand niet na bijvoorbeeld 7 maanden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aanbieden? Ook loontechnisch zijn er interessante opties. De specialisten van Loonvisie weten er meer over. Ofwel, samen op weg met Loonvisie.  

Via HR Services staan contracten online klaar. Wij hebben standaardcontracten of volledig op maat gemaakte arbeidscontracten. 

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?