"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische oplossingen

Arbeidsrecht

Loonvisie is uw eerste en persoonlijke aanspreekpunt bij arbeidsrecht.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Het arbeidsrecht is juist heel divers en behelst een zeer breed spectrum. Het is voor velen lastig te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Geldt dit ook voor u? Loonvisie is er wel dagelijks mee bezig, dag in dag uit. Maak gebruik van onze gerichte expertise op het gebied van arbeidsrecht. 

Verplichtingen

Als werkgever heeft u veel verplichtingen naar uw werknemers toe. Soms komt u in een lastige situatie terecht, waarin u afscheid zou willen nemen van een werknemer door middel van (gedwongen) ontslag. Soms functioneren werknemers niet naar behoren, ontstaan er vragen over werktijden en vakantiedagen, verplicht thuiswerken of vaste kantoordagen. Weet u wat uw verplichtingen zijn in zulke gevallen?

Praktische oplossingen

De specialisten van Loonvisie hebben jarenlange ervaring opgebouwd. Jaar na jaar, vanaf de start. Voor tal van klanten in tal van sectoren. Voor tal van bedrijven: van kleine tot grote organisaties met meerdere vestigingen.

Vanuit de praktijk zijn wij in staat praktische oplossingen aan te dragen. Uitvoerbare oplossingen, die ertoe doen. Waarmee u echt uit de voeten kunt. Dit is een andere en persoonlijke aanpak dan advies geven vanuit theorie – vanuit boeken volgeschreven over arbeidsrecht. Het draait immers om de praktijk. Onze medewerkers begeven zich middenin die praktijk. Daarom zijn wij in staat de zaken snel en kundig vlot te trekken. En dit kan van alles zijn binnen het domein van arbeidsrecht. Onze kracht schuilt juist in die unieke rol die wij vervullen: wij zitten bijvoorbeeld tussen  werknemer en de werkgever in. Omdat wij voor veel verschillende branches werken en al deze sectoren van zeer dichtbij zien én meemaken – en dat al jarenlang – is er een schat aan toepasbare expertise vergaard.

Cyclus arbeidsrecht

Het is inmiddels wel duidelijk: Loonvisie is uw eerste en persoonlijke aanspreekpunt bij arbeidsrecht. Wij beschikken over uitgebreide kennis om u in elke fase van uitmuntend advies te voorzien. Van aanname personeel tot doorgroei. Van exit tot professionele nazorg. En alles wat ertussen zit op het gebied van arbeidsrecht. De hele cyclus is bekend en vertrouwd terrein.

Kunnen wij op het gebied van arbeidsrecht iets betekenen? Neem snel contact op

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?