"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Echte professionals zijn schaars

Detachering

De oplossing voor tijdelijk of langere duur

Detachering

Zoekt u op korte termijn een ambitieuze professional op het gebied van salarisadministratie, HR of ander kundig personeel? Loonvisie, als uw allround partner, detacheert! Een belangrijke pijler van Loonvisie is dan ook detachering. Dit verzorgen wij nagenoeg in alle branches – voor elk type bedrijf en ondernemer – met een sterke focus op administratie- en accountancykantoren.

Krappe arbeidsmarkt

Echte professionals zijn schaars. Zeker in de krappe arbeidsmarkt zoals wij die nu kennen. Het liefst heeft u mensen in dienst, die verstand hebben van úw vakgebied. Die op de hoogte zijn van ontwikkelingen die spelen. Die zich zaken snel eigen maken en snel op hun plek zitten. Daarnaast heeft u deze professionals vaak geen 40 uur per week nodig, terwijl ze soms wel graag fulltime willen werken. Dan is de oplossing dichtbij. Detachering is het antwoord.

Van tijdelijke tot langdurige detachering 

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om één van onze enthousiaste professionals in te lenen  voor het aantal uren dat ú nodig acht. U geeft aan voor hoeveel uur per week of per maand u een vakkracht nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon met de juiste skills bij u intern wordt geplaatst. Dit kan tijdelijk zijn of voor langere duur. Wij detacheren dus net zo lang als u wenst.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem snel contact op om te kijken wat onze detachering u oplevert.  

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?