"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Echte professionals zijn schaars

Detachering

De oplossing voor tijdelijk of langere duur

Detachering

Zoekt u op korte termijn een ambitieuze professional op het gebied van salarisadministratie, HR of ander kundig personeel? Loonvisie, als uw allround partner, detacheert! Een belangrijke pijler van Loonvisie is dan ook detachering. Dit verzorgen wij nagenoeg in alle branches – voor elk type bedrijf en ondernemer – met een sterke focus op administratie- en accountancykantoren.

Krappe arbeidsmarkt

Echte professionals zijn schaars. Zeker in de krappe arbeidsmarkt zoals wij die nu kennen. Het liefst heeft u mensen in dienst, die verstand hebben van úw vakgebied. Die op de hoogte zijn van ontwikkelingen die spelen. Die zich zaken snel eigen maken en snel op hun plek zitten. Daarnaast heeft u deze professionals vaak geen 40 uur per week nodig, terwijl ze soms wel graag fulltime willen werken. Dan is de oplossing dichtbij. Detachering is het antwoord.

Van tijdelijke tot langdurige detachering 

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om één van onze enthousiaste professionals in te lenen  voor het aantal uren dat ú nodig acht. U geeft aan voor hoeveel uur per week of per maand u een vakkracht nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon met de juiste skills bij u intern wordt geplaatst. Dit kan tijdelijk zijn of voor langere duur. Wij detacheren dus net zo lang als u wenst.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem snel contact op om te kijken wat onze detachering u oplevert.  

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

BBL-studenten hebben nu recht op een aparte overeenkomst

BBL-studenten sluiten een arbeidsovereenkomst die specifiek bedoeld is voor de duur van hun opleiding. Deze overeenkomst valt onder een bijzondere regeling waardoor de ketenbepaling niet van toepassing is. Dit betekent dat een BBL-student meerdere tijdelijke contracten kan krijgen zonder dat deze automatisch worden omgezet naar een vast contract​.

De drie meest aantrekkelijke fietsregelingen

Het is mogelijk om de fiets als fiscaal onbelaste arbeidsvoorwaarde (binnen de vrije ruimte WKR) aan te bieden. Hierdoor kunnen medewerkers de fiets met een aanzienlijk belastingvoordeel, middels brutoloon, aanschaffen (bruto/netto uitruil). De fiets wordt door de medewerkers gekocht en is dus ook eigenaar van de fiets. Het belastingvoordeel kan voor de medewerker oplopen tot zo’n 40%.
× Hoe kunnen we je helpen?