"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat u ontzorgen

HR Advies

Loonvisie weet exact de weg en kan u op alle HR-terreinen verder helpen.

Uw bedrijf groeit wellicht en er komt meer personeel bij. Heeft u behoefte aan professioneel HR-advies? Of zoekt u brede ondersteuning voor uw HR-afdeling? Loonvisie heeft stuk voor stuk specialisten in huis die al uw ondernemersvragen op HR-gebied beantwoorden en uw processen optimaal kunnen inrichten. Want ons motto is het verder helpen van onze klanten bij elke ondernemersvraag in iedere fase van de onderneming. 

Allround HR Partner

Als bedrijven de salaris- en personeelsadministratie in eigen beheer hebben, is expertise essentieel om de HR- en salarisprocessen te optimaliseren. Door groei – klein tot groot – die bedrijven doormaken, kan er ook behoefte zijn aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van HR. Het optimaliseren gebeurt vaak naast alle overige drukke werkzaamheden en vooral tussen de bedrijven door. Hierdoor is vaak onvoldoende tijd om het zorgvuldig en goed door te voeren.

Als u bepaalde HR- en salarisprocessen automatiseert, bespaart dit gegarandeerd tijd en energie. Kostbare tijd die u liever aan uw eigen corebusiness wilt besteden. Bovendien nemen de kansen op fouten aanzienlijk af bij het digitaal, slim verwerken van de gegevens.

Onze adviseurs begeleiden én ondersteunen bedrijven, die hun salaris- en personeelsadministratie verder willen optimaliseren en/of automatiseren. Denk hierbij onder meer aan het automatiseren van alle declaraties, verlofadministraties of de gehele uitvoering van de werkkostenregeling.

En weet dat onze adviseurs nóg breder inzetbaar zijn. U kunt ze gerust inschakelen bij de uitvoering van een scala aan werkzaamheden op uw afdeling personeelszaken. Van het begeleiden van verzuim en opstellen van complete arbeidsovereenkomsten tot het voeren van persoonlijke ontwikkelgesprekken en vakkundige ondersteuning aan het MT.
Kortom, alle handjes én knowhow die nodig zijn om te zorgen dat alles moeiteloos verloopt.

Informatie
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Adviseur aan het woord: Henk Ruys

“Wij staan echt naast de ondernemer bij iedere vraag op het gebied van personeelsbeleid. Van aanname en arbeidscontract tot ontslag en ziekteverzuim. Wij zijn een betrokken sparringpartner bij problemen, maar óók bij positieve zaken zoals aanname van personeel. Zo denken wij mee met voorstellen en vergelijken. We kijken naar de geldende cao, maar zijn tegelijkertijd óók mensen van de praktijk. Als de arbeidsmarkt krap is, moet je soms hoger gaan zitten. Ook als het gaat om arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim zijn wij sparringpartner tussen de arbodienst en werkgever. Bij ziektemeldingen kijken wij ook verder: wat zit er achter de cijfers? Naast jarenlange ervaring neem ik persoonlijk vooral structuur én overzicht mee. Het geeft voldoening om elke dag opnieuw het allerbeste voor mijn klant eruit te halen. Je hebt dagelijks met een andere casus te maken. Soms zit je bij lastige gesprekken, maar als je dan toch bepaalde inzichten hebt kunnen meegeven, is mijn dag goed.”

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

BBL-studenten hebben nu recht op een aparte overeenkomst

BBL-studenten sluiten een arbeidsovereenkomst die specifiek bedoeld is voor de duur van hun opleiding. Deze overeenkomst valt onder een bijzondere regeling waardoor de ketenbepaling niet van toepassing is. Dit betekent dat een BBL-student meerdere tijdelijke contracten kan krijgen zonder dat deze automatisch worden omgezet naar een vast contract​.

De drie meest aantrekkelijke fietsregelingen

Het is mogelijk om de fiets als fiscaal onbelaste arbeidsvoorwaarde (binnen de vrije ruimte WKR) aan te bieden. Hierdoor kunnen medewerkers de fiets met een aanzienlijk belastingvoordeel, middels brutoloon, aanschaffen (bruto/netto uitruil). De fiets wordt door de medewerkers gekocht en is dus ook eigenaar van de fiets. Het belastingvoordeel kan voor de medewerker oplopen tot zo’n 40%.

× Hoe kunnen we je helpen?