"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat u ontzorgen

Juridisch advies

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar.

Juridisch advies

Loonvisie beschikt over een groot aantal professionals onder één dak. Zo hebben wij contact met gedreven experts in (arbeids)juridische zaken. Deze experts hebben alle knowhow in huis. Zij helpen met uw vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, geven juridisch advies over bijvoorbeeld ontslagzaken, nemen uw contracten zorgvuldig door of stellen deze – op maat – voor u op.

Wij houden onze up-to-date kennis continue bij, zodat u niet voor juridische verrassingen komt te staan. Onze ervaren collega’s ondersteunen u graag bij uw vraagstukken en uitdagingen op juridisch vlak. Of het nu gaat om een geschil of juist het voorkomen hiervan; onze adviseurs en arbeidsrechtsjuristen helpen u over de obstakels heen. Wij weten de weg en u kunt zich zorgeloos richten op ondernemen. 

Juridische risico’s komen overal en altijd voor, zichtbaar en onzichtbaar. Voorkom hoge juridische kosten achteraf en zorg voor tijdig goed én eerlijk juridisch advies! En mocht het nodig zijn om derden in te schakelen, dan beschikken wij over een breed en uiterst professioneel netwerk.

Ontslagzaken

Als klantgerichte partner staan wij u ook bij met ontslagaanvragen of -vergunningen, adviseren bij conflicten en procederen waar nodig. Nog belangrijker: we kunnen u persoonlijk begeleiden bij dossieropbouw. Dit is een belangrijk onderdeel, zodat u achteraf niet tegen onaangename problemen aanloopt.

Begeleiding dossieropbouw
Begeleiding ontslagprocedure
Opstellen beëindigingsovereenkomst
Aanvraag ontslagvergunning bij het UWV Werkbedrijf

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

× Hoe kunnen we je helpen?