"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het hele traject in goede handen

Opstellen vaststellingsovereenkomst

Loonvisie staat u bij op het gebied van ontslagzaken.

Vaststellingsovereenkomst

Bij ontslag komt er veel op zowel de werkgever als de werknemer af. Er moet veel worden geregeld. Ook zijn er diverse routes te bewandelen. Denk onder meer aan de aanvraag ontslagvergunning bij het UWV , maar ook aan het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

De specialisten van Loonvisie adviseren u graag in dit (ontslag)proces. Dit zijn stuk voor stuk committed coaches die u verder helpen. Wij adviseren u over bepaalde vaste regels, waaraan u zich moet houden en onderhandelen met de wederpartij. Kortom, het hele traject is bij ons in goede handen.

Verder kijken wij bij de vaststellingsovereenkomst onder meer naar de transitievergoeding.. We kijken met elkaar naar de opzegtermijnen en . wat als er sprake is van ziekte? Wij denken mee tot elk niveau en bekijken met elkaar de compensatiemogelijkheden. Ook zijn wij in staat een slimme link te leggen naar onze salarisadministratie. Wij weten als geen ander wat de aanvullende mogelijkheden zijn! Onze diensten zijn namelijk complementair: ze vullen elkaar naadloos aan. Dit kan omdat wij alles onder één dak hebben: zowel de salarisadministratie als HR-advies.

Dossieropbouw

Vanzelfsprekend zijn we ook nauw betrokken bij dossieropbouw m.b.t. vaststellingsovereenkomsten. Dossieropbouw is een schriftelijke vastlegging van hetgeen aan een eventueel toekomstig ontslag ten grondslag ligt. We begeleiden bij dossieropbouw. Dit doen we op onze persoonlijke, pragmatische en transparante wijze. Wij voeren ook desgewenst ontslaggesprekken en gaan om tafel met zowel de werknemer als de werkgever. Op onze neutrale, professionele wijze zetten wij een en ander helder uiteen.

Hulp ná ontslag

Ook na het opstellen van een vaststellingsovereenkomst en het ontslag zelf blijft Loonvisie desgewenst uw mensen persoonlijk begeleiden. Kenmerkend hierbij is de menselijke en doelgerichte aanpak. Menselijk omdat er veel persoonlijke, oprechte betrokkenheid is en veel praktijkervaring is opgebouwd waaruit wij putten. Doelgericht omdat je iemand écht verder wilt helpen. Snel, kundig en met een blik vooruit.  

Wilt u een vaststellingsovereenkomst laten opstellen? Maak vandaag nog vrijblijvend kennis met onze eigen adviseurs!

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?