"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

een betrouwbare, gelijkwaardige partner

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Loonvisie is specialist op het brede gebied van personeel.


Secundaire arbeidsvoorwaarden

Vakantiedagen, een eindejaarsbonus, een laptop van de zaak, een fiets. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, die een werknemer gelukkig kunnen maken. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook minstens zo belangrijk als de primaire arbeidsvoorwaarden.

Loonvisie is specialist op het brede gebied van personeel. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en arbeidsrecht tot verzuim en detachering van personeel. Ook als het gaat om het opstellen van secundaire arbeidsvoorwaarden zit u bij Loonvisie helemaal goed.

Toetsen secundaire arbeidsvoorwaarden fiscale normen

Het meedenken met onze klanten – en concrete oplossingen aandragen – zit diep in ons DNA geworteld. Neem het fiscaal aantrekkelijk belonen van uw medewerkers en het  leeftijdsbewust inzetten van secundaire voorwaarden. Dus meedenken met de veranderende omstandigheden in het persoonlijke leven van werknemers. Met andere woorden: wij toetsen de secundaire arbeidsvoorwaarden aan fiscale normen en mogelijkheden. Denk hierbij onder meer aan het zogenaamde fietsplan, de cafetariaregeling, enzovoorts.

Kijken naar vrije ruimte

Wij leven ons grondig in en verplaatsen ons altijd in de werkgever, ongeacht de grootte van het bedrijf of de sector. Wat zijn de Loonkosten? Is er nog vrije ruimte in de werkkostenregeling? De uitdaging is om de Loonkosten voor de werkgever interessant te houden – en dus te toetsen – en tegelijkertijd een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwoorden voor de medewerker op te stellen. Voor úw medewerker zodat hij/zij happy is.  

Dé link tussen HR en salarisadministratie

Als het gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden is Loonvisie een kundig sparringpartner: een betrouwbare, gelijkwaardige partner voor (fiscaal) advies. Tegelijkertijd kan Loonvisie juist ook het hele personeelspakket implementeren . Dus veel meer dan slechts de contracten, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontzorgen in optima forma! Dit komt omdat Loonvisie de slimme link vormt tussen HR en de gehele salarisadministratie en staat voor praktische uitvoerbaarheid.

Voor zowel kleine bedrijven, administratie/accountants kantoren, starters, grote bedrijven met meerdere vestigingen als MKB is Loonvisie uw ideale partner. Onze grootste pré is de salarisachtergrond van onze medewerkers naast de kennis over (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Vanuit de salarisadministratie – geheel in eigen huis – is álle knowhow bij ons betrokken team aanwezig. Juist die kennis over salarisadministratie geeft extra meerwaarde, waar u als klant gegarandeerd uw voordeel mee kunt doen.

Loonvisie heeft eigen professionals in dienst, die arbeidsvoorwaarden en regelingen opstellen. Met als resultaat een transparant en helder digitaal document. Online in te zien in het speciale HR-Portaal.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?