"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

uniek als werkgever

Werken bij

Een betrokken sparringpartner met hart voor de ondernemer

Gert van esterik

Salarisadministrateur

Mijn naam is Gert van Esterik en ik woon in Ingen. Ik ben getrouwd met Ingrid en samen hebben we 4 kinderen. Ik ben al vanaf 1 augustus 2000 werkzaam bij Loonvisie. Dit bevalt zo goed dat ik al 23 jaar ben blijven hangen.

Als salarisadministrateur is er geen dag hetzelfde. Er is altijd wel een ondernemer waar omstandigheden zijn, waarbij je snel moet schakelen.

De saamhorigheid binnen ons team is groot. Elkaar willen helpen bij probleemstukken is bij ons geen issue, want dat doen we gewoon. In de drukke januari maand zijn we ook allemaal langer aan het werk. Dat doen we dan met zijn allen.

Het fijne bij Loonvisie is dat het laagdrempelig is, waardoor je eigenlijk alles zou kunnen bespreken.

Patrick van Beek

Salarisadministrateur

Ik ben Patrick van Beek, 46 jaar oud en werk ruim 15 jaar in het vak van salarisadministrateur.

Sinds oktober 2021 ben ik bij Loonvisie komen werken, bewust voor Loonvisie gekozen omdat daar allemaal mensen werken die zich bezighouden met het salaris vak. Dat is voor mij een keuze die goed heeft uitgepakt mede omdat er veel kennis binnen Loonvisie is en er wordt daarnaast ook goed samengewerkt. En daar ligt wat mij betreft ook onze kracht.

Ik hou me bezig met het verwerken van salarisadministraties en de daarbij behorende werkzaamheden. Het is heel gevarieerd werk, omdat we veel klanten hebben uit allerlei verschillende branches. Het klantencontact is ook een leuk onderdeel van het werk bij Loonvisie.

Verder is het een leuk team met hele gezellige collega’s.  

Cindy Pluijmen-Budé

Salarisadministrateur

Ik ben Cindy Pluijmen-Budé en woon in Landgraaf. Ik ben getrouwd met Roel en wij hebben samen een zoon Ryan. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te shoppen, series te kijken en met mijn vriendinnen een lekker wijntje te drinken.

Ik ben in 2014 in dienst getreden bij Loonvisie, destijds op de vestiging in Brunssum. Hierna ben ik naar onze vestiging in Eindhoven en tegenwoordig ben ik werkzaam op onze huidige vestiging in Roermond en Elsloo.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?