"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

financiële rust

Salarisadministratie

Loonvisie is expert op het gebied van salarisadministratie. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

Medewerker aan het woord: Karin van den Brink

“Ik zit al ruim 30 jaar in het vak en ik heb met veel klanten een fijne band opgebouwd. Onze salarisadministratie-afdeling verwerkt de salarismutaties voor de werkgevers. Wij verzorgen een accurate en tijdige verwerking en nemen veel uit handen. Hierbij hebben wij te maken met veel verschillende cao’s. De klant levert aan op de manier wat bij hem past. Online is natuurlijk het meest veilig en snel. Onze meerwaarde? De korte lijnen! Wij werken nauw samen met onze partners, dus kunnen snel schakelen. Bij elke ondernemersvraag weet je wie je moet inschakelen. Hiernaast zijn wij op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en (wets)wijzigingen. Ja, ons kennisniveau is goed op orde. Mijn dag is echt geslaagd als ik een fijne werkdag heb gehad met mijn collega’s en de klanten tevreden zijn.”

Salarisadministratie

Salarisadministratie is in het kort het proces van het betalen van uw werknemers en het toepassen van de juiste bedragen aan loonheffingen en arbeidsvoorwaarden. Klinkt leuk, maar uw medewerkers gaan er vooral van uit dat ze op het afgesproken moment hun salaris ontvangen en alles in orde is. Er komt echter nog wel wat bij kijken. Salarisadministratie is voor sommigen niet voor niets een van de lastigste terugkerende taken. Tel daarbij op dat niet iedere werkgever de tijd heeft of de (actuele) vakkennis om dit zelf in orde te maken.

Loonvisie is expert op het gebied van salarisadministratie. Al jaren hebben wij gespecialiseerde ervaring opgedaan in het voeren van salarisadministratie voor een groot aantal bedrijven in diverse branches. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

Eén van de kernkwaliteiten van Loonvisie is de sterke klantgerichtheid. De klantbehoefte staat altijd centraal. Toen, nu en morgen. U bepaalt zelf of u voor totale ondersteuning gaat – en nergens naar om hoeft te kijken – of bepaalde zaken liever in eigen handen wil houden. Loonvisie kan u bijstaan met één van onze diensten of een goed advies. Want we gaan samen op weg! We staan naast de ondernemer. Naast onze geavanceerde salarisadministratie kunt u bij Loonvisie ook terecht voor onder meer een scala aan HR Services (en ondersteuning op HR), verzekeringen, juridische zaken en detachering.

Salarisadministratie online

Wij zijn denkers én doeners. Zo biedt Loonvisie u de mogelijkheid uw salarisadministratie in de cloud in te zien. Door het gebruik van ons geïntegreerde HR- en salarissoftware met onderling slimme koppelingen, met bijvoorbeeld diverse boekhoud- en planningspakketten, bent u áltijd op de hoogte van de actuele stand van zaken. U kunt snel schakelen, want wij bieden non-stop inzicht- én overzicht. Dit bespaart u veel tijd. Kostbare tijd, die u kunt gebruiken voor uw eigen core business. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij geven gericht advies op ondernemersniveau en kijken graag met u mee wat het allerbeste past bij uw situatie. Hierbij kunnen we de salarispakketten op maat voor u inrichten en indien gewenst koppelen met uw andere bedrijfssoftware.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden, dan vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden en vele voordelen in een kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het plannen van een demo.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Aanvragen subsidie praktijkleren

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2024 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

BBL-studenten hebben nu recht op een aparte overeenkomst

BBL-studenten sluiten een arbeidsovereenkomst die specifiek bedoeld is voor de duur van hun opleiding. Deze overeenkomst valt onder een bijzondere regeling waardoor de ketenbepaling niet van toepassing is. Dit betekent dat een BBL-student meerdere tijdelijke contracten kan krijgen zonder dat deze automatisch worden omgezet naar een vast contract​.

De drie meest aantrekkelijke fietsregelingen

Het is mogelijk om de fiets als fiscaal onbelaste arbeidsvoorwaarde (binnen de vrije ruimte WKR) aan te bieden. Hierdoor kunnen medewerkers de fiets met een aanzienlijk belastingvoordeel, middels brutoloon, aanschaffen (bruto/netto uitruil). De fiets wordt door de medewerkers gekocht en is dus ook eigenaar van de fiets. Het belastingvoordeel kan voor de medewerker oplopen tot zo’n 40%.
× Hoe kunnen we je helpen?