"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Consultancy

Inzetten van slimme software.


Consultancy

Bedrijven die zelf hun salarisadministratie voeren hebben veelal behoefte aan een kritisch en deskundige partner. Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming. Vervolgens stellen we gezamenlijk de prioriteiten vast en maken een plan. Hiermee begeleiden wij u om uw administratie zo efficiënt in te zetten dat het de onderneming verder helpt. Of het nu gaat om procesoptimalisatie van HR- & Salaris, inzetten van slimme software, of de implementatie van de Werkkostenregeling.

In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende salarissoftware zoals Nmbrs, HR & Salaris Gemak, AFAS en Loket.nl.

Koppelingen

Bij Loonvisie werken we met een geïntegreerd platform van HR- & Salarisgegevens. Aangezien dit platform veel gegevens bevat is het efficiënt bepaalde data te koppelen met uw administratieve systemen. Of het nu gaat om planning, het exporteren van de loonjournaalposten, koppelingen met uw bank, dashboards of BI. De consultants koppelen op een veilige manier de gegevens met uw systemen.

We kunnen het HR-Portaal koppelen met werving en selectie software, planning software en financiële software met volledige integratie. Het HR-Portaal is te koppelen met meer dan 100 software applicaties.
Koppeling met uw financiële boekhoudsoftware zoals AFAS, CASH, Moneybird, REELEEZEE, Snelstart, Twinfield, Exact en Visma wordt volledig geïntegreerd. Na de salarisrun staat de loonjournaalpost klaar in uw boekhouding. Heeft u andere boekhoudsoftware, dan kunnen onze consultants beoordelen of er een koppeling tot stand kan worden gebracht.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?