"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerlijk en transparant advies

Verzekeringen

Loonvisie denkt mee tot op detailniveau.


Verzekeringen

Loonvisie is uw no nonsens, praktijkgerichte ondernemerspartner op een breed terrein. En dus ook op het gebied van het beheren en afsluiten van verzekeringen voor uw werknemers.

Daarbij kunt u denken aan de volgende ‘Employee Benefits’:
– Pensioenregelingen
– Anw-hiaatverzekering
– Ziekengeldverzekeringen
– WGA-hiaatverzekeringen
– Collectieve zorgverzekeringen
– Collectieve ongevallenverzekeringen

Loonvisie werkt hiervoor al jarenlang nauw samen met onze vaste partner Commitment Verzekeringen. Dat wij deze kennis dus onder één dak hebben, biedt een geweldige clustering van professionaliteit. Bijkomend voordeel zijn de korte communicatielijnen. Daar heeft u alleen maar baat bij. Met elkaar weten wij de weg.

Als u ook uw personeelsverzekeringen via ons hebt ondergebracht bij onze vaste verzekeringsadviseur Commitment Verzekeringen maken wij het u helemaal gemakkelijk. Wij weten precies welke verzekeraar wij dan moeten inschakelen. Wel zo fijn om hiermee kostbare tijd te besparen.

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem snel contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?