"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerlijk en transparant advies

Ziekteverzuim

Loonvisie denkt mee tot op detailniveau.


Ziekteverzuim

Voor wie zijn/haar werknemers ziet als ‘Human Capital’ is verzuim helaas altijd verlies. Het draait tenslotte om mensen. Loonvisie is allround expert in HR-zaken. Daar hoort vanzelfsprekend ook ziekteverzuim bij.

Loonvisie heeft een goede positie weten in te nemen tussen de arbodienst en werkgever in. Samen met onze gewaardeerde verzuimspecialisten adviseren wij u graag over de beste verzuimpreventie en -aanpak in uw situatie. Met onze pragmatische en persoonlijke aanpak zijn wij in staat de boel een beetje wakker te schudden.

Wat wij allemaal kunnen doen? Loonvisie begeleidt de werkgever bij het hele re-integratieproces. Wij denken mee tot op detailniveau. Wij komen met realistische en uitvoerbare oplossingen. En wij geven vakkundig advies op het gebied van ziekteverzuim. Eerlijk en transparant advies.

Van één onderdeel tot volledig pakket

Wat fijn is aan de dienstverlening van Loonvisie is het bieden van maatwerk. Zo kunt u alleen ziekteverzuim onderbrengen, inclusief alle ziekmeldingen. De rest houdt u in eigen hand. U kiest zelf voor regie. U kunt bij Loonvisie juist ook voor het hele pakket gaan. Van A tot Z laten ontzorgen. Niet zelden starten onze adviseurs met een adviestraject wat resulteert in een volledig begeleidingsproces.

Als een medewerker van u vastloopt in het re-integratieproces is het fijn om te weten dat er een kundige partner is. Wanneer een re-integratietraject stagneert – om welke reden dan ook – is Loonvisie de ultieme partij. Niet alleen vanwege de knowhow, maar vooral ook vanwege de complete HR-aanpak.

Handige tools

Door gebruik te maken van Employee Benefits Adviseurs en instrumenten als RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) helpen wij de risico’s en kosten van ziekteverzuim te beperken. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen. En vaak ook goedkoper. Met onze klantgerichte aanpak, waarbij de klantbehoefte centraal staat, kijken we altijd naar de meest interessante oplossing voor u. Op elk gebied. Dus ook bij ziekteverzuim.   

Tijdswinst

Als u ook uw personeelsverzekeringen via ons hebt ondergebracht bij onze vaste verzekeringsadviseur Commitment Verzekeringen, maken wij het u helemaal gemakkelijk. Wij weten dan direct welke verzekeraar wij moeten inschakelen en besparen hiermee kostbare tijd.

Niet voor niets hebben wij bewust gekozen voor een sterke club van bedrijven die elkaar naadloos aanvullen. Samen op weg!

Diensten

Salarisadministratie

Onze professionals hebben alle expertise in huis. Van MKB tot accountantskantoren en alles wat ertussen zit.

HR advies

Door het hele proces heen ondersteunen en adviseren de specialisten van Loonvisie u graag.

HR services

De HR Services van Loonvisie zorgen ervoor dat HR-processen zijn geautomatiseerd. Het resultaat? Een optimaal HR-Proces en u  houdt als ondernemer meer tijd over voor uw medewerkers. 

Consultancy

Met onze consultancy dienstverlening gaan we met u in gesprek en beoordelen de HR- en Salarisprocessen binnen uw onderneming.

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

De Opgaaf Loonheffingen

Door structurele onderbezetting bij de belastingdienst vinden er maar weinig loonbelastingcontroles plaats en is onze ervaring dat daardoor de opgaaf loonheffingen de aandacht kwijt raakt die nodig is voor een correcte berekening van de in te houden loonheffingen aanvragen. Als een werkgever salaris betaald aan een werknemer dan is hij […]

Aanvragen subsidie praktijkleren 2023

Bedrijven, erkende leerbedrijven en instellingen, waaronder opleidingsbedrijven, en instellingen die een praktijkleerplaats of een werkleerplaats aanbieden aan leerlingen, studenten of deelnemers in diverse onderwijssectoren (bijvoorbeeld BBL’ers) kunnen ook in 2023 de subsidie praktijkleren aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal € 2.700,00 euro per studiejaar!Een leerbedrijf kan in aanmerking komen […]

Verbod op nevenwerkzaamheden

Een werkgever mag vanaf 1 augustus 2022 de werknemer niet meer verbieden om buiten het werkrooster te gaan werken voor een ander, tenzij er een rechtvaardigingsgrond is. Een beding waarbij de werkgever verbiedt of beperkt dat de werknemer voor anderen werkt buiten de tijdstippen waarop hij werkt bij die werkgever, […]
× Hoe kunnen we je helpen?