"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat u ontzorgen

Loonadministratie

Als u op zoek bent naar professionele hulp, dan bent u bij Loonvisie aan het juiste adres.

Loonadministratie

Loonadministratie is een vak apart. Het is niet alleen tijdrovend, het is ook extreem nauwkeurig werk. Als eigenaar van een bedrijf kunt u de volledige loonadministratie zelf doen of u besluit de loonadministratie uit te besteden. Als u op zoek bent naar professionele hulp, dan bent u bij Loonvisie aan het juiste adres. Wij ondersteunen u bij de loonadministratie of nemen het compleet uit handen, zodat u zich kan concentreren op de dagelijkse bezigheden van uw bedrijf.

U beslist of u voor complete ondersteuning gaat of dat u enkele zaken liever zelf in de hand wilt houden. Er zijn verschillende manieren om een loonadministratie te voeren. Bij Loonvisie kunt u uw loonadministratie online doen door middel van HR- en salarissoftware. Uiteraard blijven wij altijd meekijken, omdat wij over specialistische kennis en ervaring beschikken. De belangrijkste voordelen van een online loonadministratie zijn een vermindering van de tijd en middelen die nodig zijn voor een efficiënte uitvoering.

Binnen de software kunt u gegevens verzamelen over werknemers, zoals hun salaris, werktijden, verlofdagen en eventuele toeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om loonstroken te maken en om te bepalen hoeveel loonbelasting en sociale premies moeten worden afgedragen.

Daarnaast kunt u via deze loonadministratie ook personeelsdossiers bijhouden. Bijvoorbeeld gegevens over opleidingen en ontwikkelingen uw personeel.

Uw loonadministratie uitbesteden?

Als u, net als veel andere ondernemers, kiest voor het uitbesteden van uw loonadministratie, dan houdt u niet alleen meer tijd over om u op uw eigen bedrijf te concentreren. Het bespaart u op de lange termijn ook nog eens geld. Wij nemen de voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie graag met u door. Met onze persoonlijke service op maat kunnen wij de gehele loonadministratie beheren en uitvoeren van begin tot eind. Het team van Loonvisie heeft ruime ervaring in alle aspecten van loonadministratie.

Profiteer van een overstap naar ons speciale HR-Portaal en ontdek de voordelen wat onze online loonadministratie zoals:

  • Gemak
  • Efficiency
  • Deskundigheid
  • Maatwerk, wij leveren online een naar uw wensen aangepast dienstenpakket.

Doe onze Quick Scan

Loonvisie heeft een Quick Scan ontwikkeld waarbij inzichtelijk wordt of u uw loonadministratie op orde heeft. Of dat er inderdaad raadzaam is om uit te besteden.

U ziet de resultaten gelijk op uw scherm.

Of neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen. We helpen u graag verder!

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 13 kantoren, 9 locaties

Offerte aanvragen

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Contact opnemen

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

× Hoe kunnen we je helpen?